Hayırlı olsun. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakkında düşüncelerimi, 29 Temmuz 2018 tarihinde
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gönderimde samimice dile getirmiştim. 2008 yılında Chat.com.tr ve -çoğu kişi hatırlamayabilir ancak- ircforum.com.tr, ilk açıldığı gün ben de sunucudaydım. Sunucu yönetiminde görev almamış olsam da ircforum.com.tr'de röportaj sorumlusu ve mIRC Scripting coder olarak bir süre bulunmuştum. Daha sonra @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IF adminliğine geçip 2009 sonu gibi de burayı almıştı.
Eskiler için o dönem ve Mohikan, Mohikan'ın yönetimi bir efsanedir. Yıllar yılıdır o günler özlemle anılır, anlatılır ve hatırlanır. Güzel günlerdi. Eminim ki, yine çok güzel ve kaliteli bir ortam olacaktır.
Chat.com.tr zirvede bırakmıştı. Hatırladığım, 2011 yılında kapandığı ve IF de devredildiği sıralar "chat" kelimesinde Google'da ilk sayfaya çıkmıştı. İşin yine salt yönetim kalitesiyle, ortamın sürekliliğiyle bırakılmayıp; sistematik web ve
SEO çalışmalarıyla taçlandırılacağından şüphem yok. Başarılar dilerim.