Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Mart 2022, 15:34   #1
Çevrimdışı
mCx
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Red Velvet Cookies Vazgeçilmeziniz Olacak






[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Red Velvet Cookies Vazgeçilmeziniz Olacak Tarifi İçin Malzemeler
Hamuru için:

1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı kakao
3 gr (1 çay kaşığının yarısı) kabartma tozu
100 gr tereyağı veya margarin
1 paket vanilya
1 çay bardağı şeker
Çok az tuz
1 adet yumurta
4 -5 damla kırmızı gıda boyası
Kreması için:

150 gr krem peynir
1 çay bardağı pudra şekeri
1 paket vanilya

Red Velvet Cookies Vazgeçilmeziniz Olacak Tarifi Nasıl Yapılır?

Hamuru için,Un, kakao ve kabartma tozunu eleyerek bir kaba alalım.
Ve güzelce çırpma teliyle karıştıralım.
Ayrı bir kapta tereyağı veya margarin, vanilya, şeker ve tuzu spatula yardımıyla birbirine yedirelim ine 1 yumurta ekleyip güzelce karıştıralım.
Ve daha sonra kırmızı gıda boyası ekleyip karıştıralım. Unlu karışımı bu karışımın içerisine 2 seferde ekleyelim ve spatulayla güzelce yedirelim elimize yapılmayacak kıvama geldiğinde üzerini streç film ile kapatıp dolapta 1 saat soğumaya bırakalım.
Bu arada kremayı yapalım. Krem peynir, pudra şekeri ve vanilyayı güzelce karıştıralım ve üzerini streç film ile kapatıp dolapta soğumaya bırakalım.
Soğuyan hamuru dolaptan çıkartıp yağlı kağıt serili tepsiye yuvarlaklar yaparak yerleştirelim.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 8 10 dakika kontrollü pişirelim.
Ve soğumaya bırakalım.
Soğuduktan sonra krema kabına aldığımız kremamızı 2 cookie ninnortasına sıkıp birleştirelim. Harika lezzetli ve yumuşacık kadife dokusuyla vazgeçilmeziniz olacak bu cookieler afiyet olsun

__________________
" Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"♥


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan