Hahahah teşekkür ederim. Elimden gelen gayreti gösteriyorum ünvan için
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hahahahah nedense aynı düşüncedeyim kardeşim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu düşüncene katılmamak elde değil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bende kesinlikle katılıyorum
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
NorthernLights Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Vallahi benim iddiam yok, ben takıldım kaldım bi 3 harfliye Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İzmir'in güzelliğini, Karadeniz'in hırçınlığını alıp, beni benden aldı Almanya güzeli Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu ünvan senindir kardeşim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
teşekkür ederim.
Yani şimdi arkadaşlarımın yazdıkları her kelimesi doğru
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bakın görselde belli kızların giydiği bile eiffel65
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]