Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Mart 2022, 10:46   #1
Zeynepcim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gökgürültüsü

Herzaman olduğu gibi şu dönemde de bana iyi gelen tek şey sanırım kalemim..Yazarak döktüğüm duyguma verebilecek o kadar cevabı varki cumlelerimin.

Bazen sitem dolu, bazen efkar. Olsun diyorum kim takar? Yaz diyorum kinini, öfkeni, sevgini içinde taşıdığın bin bir türlü heceyi. Kimi kendini göz yaşı ile kimi de benim gibi kaleminde duyar içinde kopan gökgürültülerini.. Sahi kulağınızı tıkladığınız yine de duyduğunuz sizin de gökgürültüleriniz var mı? Ozaman akıtalım yağmurları içimizden.Bizi anlayan bize cevap verelim kalemimizle..

Ben Zeyno ! Gök gürültülerime kulak tikamadan eşlik ediyorum cümlelerimle. Beni ben yapan her kağıt parçasında meydan okuyorum tüm evrene. Korkmuyorum artık gök gürültülerin den inatla yazarak sadece üzerime saçtığı ışığı görüyorum. Sen de görmelisin ışığını. Farketmelisin cümlelerinin ne kadar derin olduğunu, okuduğunda anlayacaksın hayat yorgunluğunu..

Ben Zeyno ! Kaleme aldığım her anımda kimse olmasa da yanımda bilirim benden vazgeçmeyecek yağmurlarım var aslında.. Gökgürültülü sağanak yağışlı hayatıma gökkuşağı ekliyorum cümle aralarında. İnan bana bu harika.

E hadi sende durma kulak tıkadığın ne varsa dök hepsini kalem ucuna..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver