Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Mart 2022, 09:26   #4796
Selale
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çikolatanı IF'den Birileriyle Paylas !

Tabi mesaiye uykusuz baslayınca insan diyor ki acaba ne eksik, meger forum canlarının cikolata ikramlarına gec kalmısım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
)

Degerli ikramlarınızı sevgiyle kabul ettim ancak bizim kulturde bilirsiniz ki tabak geri bos gonderilmez
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (bebegim haberin olsun cok fena ozlendin !), @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (efenim size bol findiklisindan ikram etmek istedim, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (yanına bir de macaron eklemis olabilirim ^_^) , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (cikolatanızın uzerine bir de cikolatalı sos ekledim efenim en bollusundan
) , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (canım benim cikolata ikram ederken dedim ki Hena yı da paketin icine koyup ikisini birlikte kendim yiyeyim
) , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (sey karar veremedigim icin en bitterlisinden ve sutlusunden karısık yaptım
) , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (balım cikolatanın yanına dayanamadım bir de baklava ekledim ama ekip duymasın aman ha ayıp olur
) , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (size bol findiklisindan efenim) , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (topragıma karma kocaman bir koli doldurdum
), vee finalde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Trabzon usulu efenim size de findikli ikram ediyorum, yok oyle fistikli filan
)
Afiyet sifa olsun herkeslere

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver