Cevap: Test'i doldur kendini tanit..
İSMİNİZ :Selçuk
MESLEGINIZ:tavukçuluk
BURCUNUZ:boğa
BILDIGINIZ/VEYA OGRENMEK ISTEDIGINIZ YABANCI DILLER:ingilizce şart
PARFUMUNUZUN MARKASI:kullanmıyorum
EN COK NELERE/KIMLERE GULERSINIZ?:ÇGHB,konuşanlar
EN SON KIMINLE TELEFONDA KONUŞTUNUZ?:abimle
OLU YA DA DIRI EN COK HANGI UNLULERLE TANIŞMAK ISTERDINIZ?:Müslüm Gürses,Johny Deep
SIZE UGUR GETIRDIGINE INANDIGINIZ BIRŞEY/BIR INSAN:Firuze tespihim
ASLA YANINA YAKLAŞAMIYCAGINIZ BIR HAYVAN:genel olarak hayvanları severim ama yılandan korkarım
BERABER OLDUGUNUZ KIŞIYLE BIRBIRINIZE TAKTIGINIZ ISIMLER:
ŞU CUMLELERI NASIL TAMAMLARSINIZ?:
a-Hayatta hickimsenin hatiri icin..............alkol almam
b-.................... icin cok şansliyimben
c-Herkesin sandiginin aksine ben..........kırılganım
d-Kimse..........konusunda elime su dökemez
EN COK IZLEDIGINIZ TV PROGRAMLARI:belgeseller
CANTANIZDA HER ZAMAN BULUNAN BIR$EY:çantam yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
AŞK UGRUNA YAPTIGINIZ EN BUYUK DELILIK:aşık olmaktan başka delilk düşünemem
BUZDOLABINI ACTINIZ.. ICINDE NE YOKSA MORALINIZ ACAIP BOZULUR?:beyaz peynir Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KENDINIZI ŞIMARTMAK ICIN YAPTIGINIZ BI$EY:çay demlemek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
DUYMAYA TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIR ŞARKI:ajdar ve şarkıları!!
EKRANDA GORMEYE TAHAMMUL EDEMEDIGINIZ BIRI:esra erol ve onun gibiler
NASIL BIR INSAN SIZDEN ASLA 2. BIR ŞANSI HAKETMEZ?:nankör
YA$ADIGINIZ YERDE EN COK GITTIGINIZ MEKANLAR:tavuklarımın kümesi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
SEVINDIGINIZ ZAMAN BUNU NASIL IFADE EDERSINIZ?:gülerim
ELINIZDE OLSA ŞU AN KIMIN KAFASINA BIR TANE PATLATIRDINIZ?:söylersem hapse girebilirim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ELINIZDE BIR SILGI OLSA GECMIŞINIZDEN HANGI OLAYI SILMEK ISTERDINIZ?:Ata'mın vefatını
COK SEVDIGINIZ BIRI ARKANIZDAN KORKUNC BIR IŞ CEVIRDI DIYELIM.. NAPARSINIZ?:nokta koyarım
BUGUNE KADAR ALDIGINIZ EN OZEL DOGUMGUNU HEDIYESI:firuze tespih
KENDINIZLE GURUR DUYMANIZI SAGLAYAN BIR OZELLIGINIZ:o kadar çok ki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KIMIN YERINDE OLMAYI ASLA ISTEMEZDINIZ?:ailesini geçindirmek zorunda kalan emekli
SEVMEDIGINIZ BIRININ ARKADAŞIYLA ARKADAŞ OLABILIR MISINIZ?:kişiliğine bağlı bi durum
SEVDIGINIZ BIRININ DU$MANINA SIZ NASIL DAVRANIRSINIZ?:sevdiğim birinin düşmanı benim dostum olamaz
FORUM ARACILIGIYLA BAŞINIZA GELEN GUZEL BIŞEY:burada gördüğüm bi sunucuya gitmiştim ve orda bi arkadaşla tanıştım 10 senedir hala görüşürüz
FORUMDA KENDINIZE EN YAKIN BULDUGUNUZ INSANLAR:10 kusur senedir burada olmama rağmen henüz öyle bir arkadaşlığım olmadı kimseyle
FORUMDA EN COK NELERI GORMEK HOŞUNUZA GIDIYOR?:sunucu radyo haberleri...irc radyolarının ilerlemesi (hangi sunucu olursa olsun) beni mutlu ediyor
SON OLARAK BU FORUMDA NE UMDUNUZ VE NE BULDUNUZ:forum olduğu gibi...irc'in nabzının attığı yer |