Rusya Ukrayna Savaşı Bir Oyun Olabilir mi?
Rusya ile Ukrayna arasında gerçek manada bir savaş değilde..Danışıklı bir döğüş var gibi sanki..Ukraynadan gelen saçma sapan videoları..medyadan yayılan saçma sapan haberleri aklı başında bir insan gözüyle değerlendirirseniz, ne demek istediğimi anlarsınız..
Yok efendim..Rusyanın tankları benzinsizlikten yolda kalmış...
Yok efendim..Tankı yolda kalan rus askerleri, Ukrayna karakoluna girmiş..ödünç benzin istemiş...
Yok efendim..4300 Rus askeri öldürülmüş..
Yok efendim..Ukraynada erkek yokmuş..kadınlar savaşıyormuş...
Yok efendim..Muhalefet lideri zırhını giymiş..sokağa inmiş...
Yok efendim..Askeriyeye giden herkesin kucağına odun yığar gibi silah yığıyorlarmış..
Yok efendim.. Hristiyan Ukrayna;
"Maşallah Türk sihalarına" diye açıklama yapmış...
Yok efendim..Rusya kayıp verince tırsmış..Masaya oturmaya karar vermiş..
Yok efendim..Rusyanın yanında yer alan Çeçen lider, yaptığından çok pişman olmuş...
Yok efendim..Rus kara ordusu lojistik sıkıntısı yaşıyormuş..
Yok efendim..Rus askerler aç kalmış.. Ukraynadaki dükkanları yağmalıyormuş...Ne saçma muhabbetler bunlar yaaa... Ukrayna sanki savaşmıyor..Saat başı Türkiyeye sattığı silahlardan dolayı ya tesekkur ediyor..Yada "Asker gönderirseniz kabul ederiz" diyor..Belliki birileri bombayı Türkiyenin kucağına bırakmaya çalışıyor..O birileri kim..ABD ve İngiltere...Ama yemezler..Türkiye terli..yemez yemi..
Dikkat ederseniz,Hem herşey çok saçma ilerliyor .hemde çok hızlı ilerliyor...Böyle savaş senaryosumu yazılır hacı abi...Bu işi bile ellerine yüzlerine bulaştırmışlar..Bir kaç kuruş sıkıştırsalardı bizim senaristlerin elin..görseydiler savaş senaryosu nasıl yazılır...
Evet....Ortada bi kaç başlı büyük bir oyun var...Hem Türkiye işin içine çekilmeye çalışılıyor..Hem Rusya ile Türkiye karşı karşıya getirilmeye çalışılıyor....Hem avrupa enerji kozu üzerinden bi yüz yıl daha diz çöktürülmeye çalışılıyor...Hem Rusya törpüleniyor...Hem sermaye grupları diz çöktürülüyor...Yani yeni dünya düzeni kurulmaya çalışılıyor....Ama Turkiye oltaya gelmez... Çünkü, bu olta bize daha öncede defalarca atılmıştı....bu oyunun sonunda Rusya yorgun bitkin perişan...Avrupa zararlı..Plan yapıcılar, senaryo yazıcılar şaşkın.. Türkiye kârlı çıkacak..
BİR ALINTI.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|