Konu: OFS Bilişim
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Şubat 2022, 02:01   #4
RisK
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: OFS Bilişim

fLayer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
1- site sizin değil Başka müşterimize Ait.
2- Bize nerden ulaştınız? Whatsapp ,Skype, Canlı Destek ve Ticket ?
3- Hosting ve sunucu sahibi değilken siz bu yazıyı nasıl yazabiliyorsunuz.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kişiye Gerekli uyarının verilmesi ve yazdıgı (üzerine vazife olmayan olayda susması gerekli) yazının silinmesini rica ediyorum.

1. Site Müşterinize Ait Doğrudur
2. Size ulaşmalık Sizle Bir alakam yok Domain Hosting V.s
3.Sadece Teşekkür Konusunu Görüp Siteyi İncelemek Adına girip Baktım Aktif olmadını gördüm için uyarı ile konu altına yorum Yapmış bulundum Sadece Bundan İbaret olan Bişey Söz konusu Kendime ait olan host domain vds v.b seyler ile müşteriniz olsam ki zamanında oldum teması ile aldığımız domainden tema ücreti istediniz telefon skype veyahut ticket gibi şeyler ile ulaşırdım sadece bu Saygılar...

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:01 -->-> Daha önceki mesaj 01:47 --

Ody Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Site sahibi sizmisiniz? konuyu biliyormusunuz?
Sizine dostum?

peki Sizene Siz Hosting Firması Sahibi veya Yöneticisimisiniz de Her Konu Altında Yorum Yapma Hakkına Sahip oluyorsunuz

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver