Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Şubat 2022, 16:01   #1
Gülümse
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye'de İlk McDonalds Ne Zaman Açıldı?

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Dünyada ilk McDonald’s 1940’da California’da Dick ve Mac McDonald tarafından açıldı. Paket servis sistemiyle çok kısa sürede siparişleri teslim eden restoran, McDonald kardeşlerin Ray Kroc ile tanışmasıyla küresel bir markaya dönüştü...

Türkiye’deki ilk McDonald’s ise 24 Ekim 1986’da İstanbul Taksim’de Ali Vardar tarafından açıldı. Restoranın önünde metrelerce uzayan kuyruklar oluştu.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Restoranın açılışı Türkiye için çok önemliydi. Çünkü McDonald’s, “Türkiye’nin ilk uluslararası restoran zinciri” olarak tarihe geçti.

Not: Bu bilgiyi kolay kolay unutmuyorum çünkü tam o gün ben doğmuşum

Belki de bu yüzden hamburgeri ayrı seviyorum

...

ALINTI

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
...ruhun şarkı söylerse, hayat seni mutlaka dansa kaldırır...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver