Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Şubat 2022, 12:32   #29020
Heavenly
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçinden Geçeni Söyle...

Euphoria dizisi nasıl gözümden kaçmış benim :/ 2. sezon 2. bölümdeyim şu an bütün bölümleri çöpe atmış olsanız bile, sadece ilk ve ikincisi sezonun 0 . bölüm olarak adlandırılan bölümleri için bile izlenir bu dizi. İki karakterin iki farklı bölümde ki oyuncuları muazzam, kamera açıları, ortam ışıklandırmaları, arka planda ki muhteşem müzikler, karakterlerin o bölümlerde ki yüz mimikleri öyle iyi ki bir an için dizi izlediğimi unutup sanki o ortamdaymışım gibi hissettim. Çevremdekilere de tavsiye ettim tabi huyum kurusun, sonra bir kaç beyin fakiri instagramdan falan dönüş yaptı her bölümde çıplaklık var *** vs vs falan var sen bunları mı izliyorsun diye millet herkesi kendi gibi sanıyor sanırım ekranda bi cinsellik gördüğü an bütün dikkatini ona veriyor diye başkalarını da öyle sanıyorlar iyi oldu ama öyle dönüşler almam. Ara ara böyle öneriler yapayım hayatımda, çevremde bulunan beyinsizleri elemek için iyi oluyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

wake the fuck up samurai we have a city to burn..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver