30 Ocak 2022, 20:28
|
#6 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: SEZEN AKSU
| MeftuN Nickli Üyeden Alıntı
|
Konuyu bilmediğine kendinde inanmıyorsun.Kafası kesilen insanları örnek göstermekte nerden çıktı
| Ne paylaştıgını kendinde okumadın galiba
| MeftuN Nickli Üyeden Alıntı
|
Aynı yerlerde 18 yaşında çocukların kafası kesilip, deccali öldürdüm çığlıkları atılınca kendini muhafazakarların sözcüsü zannedenlerden tepki yok… | Ayrıca bir sendromu örnek göstermek için psikoloji mi okumam gerekiyor anlam veremedim bu sözüne gerçekten ortada böyle bir sendrom var ne kadar kim yakalanmış araştırırsın googleden Verdiğim tepki gayet açık ve net ne anlatmak istediğimi anlayadıysan senin sorunun bahsettiğim senin gibi kişiler toplumun tamamı değil toplumda onca şey yanlış bir tek siz doğrusunuz gibi davranıyorsunuz ama fikirleriniz tek ideolojik yönlü nedense ideolojinizle örtüşen toplumun başka bir kesiminin yaptığı yanlışlara ses çıkarmassınız hiç o yüzden burada boşa vicdan kasma kafası kesilmiş ona ses yokmuşta sezen aksuya varmış he evet biz kafası kesilmiş insanları görmekten zevk alıyoruz hastamısın nesin Burada bahsettiğim şey farklı birşey cumhurbaşkanı kabul etmiş etmemiş beni ilgilendirmez Türkiye'de böyle bir sorun var insanların değerlerine saygı duyacaksın feriştahı gelse fikrim aynıdır Sezen Aksuymuş sanatcıymış müzisyenmiş beni ilgilendirmez verdiğin tüm örnekler neden muhafazakarlar üstünden sorabilirmiyim ayrıca hani nerede taciz tecavüzler? |
| |