Konu: SEZEN AKSU
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2022, 10:17   #5
MeftuN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: SEZEN AKSU

Konuyu bilmediğine kendinde inanmıyorsun.Kafası kesilen insanları örnek göstermekte nerden çıktı,sanırım şov esnasında hızını alamamışsın.Senin bu tavrına ne deniyor onuda bir yaz bakalım da objektifmisin anlıyayım.
Satır aralarından düşünsel olarak nerelerde gezindiğin açık.
Ne yani,verilen tepkilere yada görüşlere sessiz kalmacılık mı yapsaydım.Görmemezcilik mi oynasaydım.Başkalarına gogoldan buluşturup yaftalamaya çalıştığınız sendromları beğenmecilik mi yapsaydım.Kendinede tanı koy dememecilikmi yapsaydım.
Kardeşim herkesin fikri kendine.Cumhurbaşkanı bile gelen tepkiler nedeni ile hatasını kabul etmişken senin bu gösterinin bi anlamı yok.
Sayın,konuyu anlamamış ama nedense anlamadığı konu üzerinden ahkam kesen,tavsiyelerde bulunan kardeşim.Şakamısınız siz.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:12 -->-> Daha önceki mesaj 10:09 --

Anlamadığı konuyu itici bulup,onca şey söylemek te moda.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:17 -->-> Daha önceki mesaj 10:12 --

Yazdıkların o kadar ipe sapa gelmiyor ki sürekli bişey yakalıyorum.O bahsettiğin sendroma yakalanan kişi sayısı ne?Tüm toplumu hasta zihniyetli diye tanımlamışsın.Ne kadar boş muhabbet kasmışsın,cidden adına üzüldüm.Toplum ve gelecek adınada üzüldüm en çokta kendime.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver