Hersey yolundaymis gibi davranmak
Her zaman hersey yolundaymis gibi davranmak istedim … Mükemmel bir hayat yasayan ve herkesin imrendigi güclü bir kiza benzetilmesi hosuma gitti … Evet ..sokakta insanlarin beni dokunulmaz ..kendimden emin ..mutlu ve dudaklarımda bir gülümseme .. acik gözleri ve hizli bir yürüyüsle düsünmesini sevdim …
İyi kizin mükemmel cekimi … Evet öyleydim .. bir klise .. bir klise .., bir istatistik .. digerleri arasinda bir tane daha ..
Ama sahte bi gülümsemekle birseyler bozulur …Derinlerde gömülü birsey acitiyor ...
Artik gercekten nasil güleceginizi .. kime güleceginizi … kime aglayacaginizı bilmiyorsunuz .. Artik nasil yasayacaginizi bilmiyorsunuz … sadece nefes almayi düsünüyorsunuz .. başka birsey degil .. Artik hic birsey seni ilgilendirmiyor .. aSik oldun … evet düstün .. Hemde cook yüksekten …
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
Konu aSk tarafından (28 Ocak 2022 Saat 17:13 ) değiştirilmiştir.
|