Cevap: SEZEN AKSU
whataboutism sendromu "peki şunun hakkındacılık" "neredeydinizcilik" ''Buna Ne Diyorsunculuk'' ''Sen De Şöyle Yapmıştıncılık'' "xxx olurken sesini çıkaranlar yyy olurken nerede?" X hadisesine tepki verdiğinizde, “Y batmadı da bu mu battı?” Bu gerçek bir hastalık Günümüzde whataboutism sendromuna yakalanmamış kişiler olsa gerçekten doğruya doğru yanlışa yanlış diyebilen böyle hastalıklı bir toplum olmayız. Kin ve nefret insanın gözlerini kör eder. Şimdi bu yazı üzerinden örnek verirsek Fatih Altaylının kendi ideolojik düşünceleri ile eşleşen siyasi parti organ kişi kurum yüzlerce ses çıkarmadığı konu bulabilirim buna ne diyorsun? Evet yazdığın birçok şey yaşadı bu ülkede şu var Dünya'nın hiçbir yerinde din ile uğraşan bizim gibi toplum yok yaptıkları herşeyi bir kılıfa uydurmak istiyorlar sen hiç başka ülkelerde hristiyanlığa kötü söz söyleyen bir ünlü gördün mü? Temennim sağ sol ateist mufazakar yapılan tüm yanlışlara tepki gösterilmesi Son olarak kimse kimseden üstün değildir Bu ister Sezen aksu ister Erdoğan olsun hepimiz Allah katında aynıyız. Bu arada konuyu bilmiyorum takipte etmedim konunuz çok itici geldiği için cevap verdim insanı kin ve nefrete sürüklüyor bunlar bunlar oldu bunu görmezden gel der gibi hali vardı
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:02 -->-> Daha önceki mesaj 19:46 -- Birde sezen aksu şarkısı için kafası kesilmiş insanları örnek vermek gerçekten çok abartı insanları kışkırtmak nefrete sürüklemek kutuplaştırmak için yazılmış bir yazı şimdi başkaları Eren Bülbülü mü örnek versin mesela küçük bir olayda sizden daha vicdanlı olduklarını ispatlamak için?. Daha onlarcası var bu yazıyı %100 doğru kabul edip ağzından köpükler çıkararak tartışmak yerine tavsiyem önce Altaylı aynı şeyi yapmış mı bi kontrol edin.
Konu AftieL tarafından (27 Ocak 2022 Saat 20:52 ) değiştirilmiştir.
|