|
Schwarz Nickli Üyeden Alıntı
|
Paylaştığın makaleyi umarım okumuşsunuzdur.
Paylaşımınıza şahsi fikrimi belirteyim.
Elhamdulillah müslümanım.
Dünya da 4 din var, ve yüzlerce topluluk hiçbir gün olsun ki ne din ne ırk ne renk ayırımı yapmadım laf söylemedim haddimde değildir.
Kimse de benim değerlerime laf söyleyemez! Hakaret edemez!
Herkes haddini bilsin! |
Sen okuduğundan eminmisin?5 yıldır söyleniyor bu şarkı.Müslüm Gürses`in sen Tanrımısın dediği şarkı gibi yüzlerce şarkıda bu tür cümleler geçiyor.O zaman neden tepki vermedin kardeşim?
Ayrıca kimseden de fazla miüslüman deyilsin.
Ben yazı alıntıladım,kimsenin inancına bişey söylediğim yok.
Burası bir platform,tepki vereceksen git yazı sahibine göster.
Madem sataştın.bikaç şey söyliyim sana.
Bakara makara kukara diyen adam elçi olıyor gıkın çıktımı ?
Allahın 99 sıfatını taşıyor Recep Tayyip Erdoğan diyen vekil oldu gıkın çıktımı?
Ona dokunduğumda peygambere dokunuyorum diyen vekil oldu,nerdeydin sen?
Ordu millet vekili Şener Yıldız bi nikahta dediki bu nikah defterini vermeden önce sayın Cumhurbaşkanımın sünneti seniyelerini yerine getiriyorum dediğinde nerdeydin?
Yine aynı kişi dediki Akp ye oy vermek Zekat vermek Hacca gitmek Oruç tutmak gibi hesap gününde hesabı sorulacak bi şeydir,nerdeydin,tepki verdinmi.
Dediğim gibi,ben yazı alıntıladım.He ben tarafım o doğru.Siyasi ve Anayasal hakkım olanı yaşıyorum.Her görüşe saygı duymadığın da açık.İktidardakiler ve yandaşları eleştirilmeyecek diye bi kanun mu var.
Elhamdülillah bende müslümanım,ama çıkarıma geldiği zaman deyil her zaman her şartta.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 07:01 -->-> Daha önceki mesaj 06:52 --
Bir şeyin bilinmesinde fayda var,ben burda Sezen Aksuyu haklı buluyor deyilim.
Sadece verilen tepkinin zamanlamasına dikkat çekmek istedim.
Ben Sezen,yetmez ama evet dediğinde onu eleştirmişim.Şimdi düştüyü bu durumada üzüldüm.Ona gelinceye kadar tepki verilmesi gereken onca şey varken gündemi deyiştirmek bu olsa gerek