Gulumse, coook tesekkur ederim, gec gordum ama cok sevindim.
Iyiki ben sizleri tanidim, uzakta olsa bilek, kalpler yurekler bir, dostluklar hic bozulmasin 😊
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tsk ederim hemso, sen o mantiyi coktan yemissindir bana kalmaz ki 😛 eksk olma guzel insan
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canim cok tsk ederim, insallah hep birlikte
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], arkadasim saolasin eksk olma, guzel kalpli insan hep var ol
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]- tesekkur ederim canim, bende seni .. sizi seviyorum iyiki varsiniz ❤
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , tesekkur ederim eksk olma
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], guzel kalpli dostum, amin insallah, hepimize insallah. Eksk olma iyiki tanimisim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , thank you tsk ederim ☺
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], my love thank youuuu. Iyi ki tanimisim seni iyki varsin. Ayni dilekler senin icin de olsun canisi, hep birlikte insallah.
I love you ayri 💕❤😘🥰
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], cok tesekkur ederim canim, iyi ki sizler varsiniz, iyki tanimisim.. uzakligi yakinlastiriyorsunuz. Cok tsk ederim ❤🥰
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , canim cok tsk ederim, guzelikler senin de olsun insallah. ❤🥰