Adapazarı'nda at keserken yakalanan kişi ile atları temin eden şahıs tutuklandı.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kö
prübaşı Mahallesi'nde dün E.H'nin at kesimi yaptığı ihbarı üzerine Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, polis ve zabıta ekipleri, söz konusu adrese baskın yapmış.
Baskında E.H. isimli kişi at keserken suçüstü yakalanmış. Atları temin eden kişi de gözaltına alınmıştı.
Yapılan incelemede kesilen atlara ait etler bulunmuştu. Şüphelilere ait farklı adreslerde de 36 at ve 7 eşek ele geçirilmişti.
Gözaltına alınan 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Daha öncede at keserken yakalanan E.H. ile atları temin eden zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.
__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.