20 Ocak 2022, 14:53
|
#15 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: IF - 5. Hafta Polemiği: Şehir Hayatı mı, Kasaba Hayatı mı?
| MeftuN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Haftanın yada herhangi bi günün polemiği olamayacak bir bonu bu.Emeklerinize saygım sonsuz elbette ama daha geniş kapsamlı daha derin daha entellektüel bi konu seçilebilir düşüncesindeyim.Kelimelerimi seçerek yazmaya çalışıyorum kimse alınmasın,üzülmesin diye ve fakat bu gibi konu başlıkları zaten epeyce var.Daha zorlayıcı tartışma konuları bulmak zor olmasa gerek.Tartışmayı bilmeyen arkadaşlarımız da olabilir bunu seslendirdiğinizi duyar gibi oldum,olsun her düşünceden her karekterden insan olması çok doğal.Hem forumumuzda hemde ülkemizde çok çeşitli etnik köken de yaşayan ve çok farklı siyasi ve yaşama dair fikri olan insanlar var.Özür dileyerek,açıkçası bu tür başlıkları yadsıyor olmakla birlikte zayıf buluyorum.Eğlencesine başlıklar yüzlerce var fakat bari haftanın tartışması olacaksa ilk okul seviyesinden yükselelim istiyorum.
| Fikrinize ve kırmak istemediğinize saygım sonsuz... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eğer diğer haftaların polemiklerine bakarsanız, elimden geldiğince sizin dediğiniz gibi "entellektüel" ve güncel yazılar yazmaya çalıştığımı belki anlarsınız. Ancak bu hafta kendi hayat telaşımın yoğunluğundan dolayı konuyu aşırı düşünemedim, nitekim görmek isteyen herkese; nefes almak gibi basit bir şeyin bile daha derin anlamlar yansıtacağını düşündüğüm ve tartışma konusu ayırmadan her şeye düşünen bir perspektifte bakan insanların daima her konuda ilginç şeyler söyleyebileceğine inandığım için de bu konuyu seçtim... Keşke siz de bu polemik hakkında, konuyu ilginçleştirebilecek oranda düşüncelerinizi yorumunuzda belirtseydiniz de biz de böylesi yapıcı bir eleştiriyi esirgemeyen sizin düşünce dünyanızın derinliğini anlayabilseydik.
Sayenizde gelecek haftanın polemiğini de bulmuş oldum, çok teşekkür ederim (: Öyleyse gelecek hafta entellektüel ve derin yorumlarınızı beklerim^^
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
...ruhun şarkı söylerse, hayat seni mutlaka dansa kaldırır... |
| |