Konu: Her Telden
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ocak 2022, 14:56   #1135
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sudan Hayaller

Su'ya çizerdim tüm hayallerimi … Önceleri küçük bir ev çizerdim .. Yanına bir ağaç eklerdim .. Çiçeklerim rengarenkti .. Parmaklarım her suya dokunuşunda içim huzurla dolardı …
Sonra seni çizdim suya olmadı .. Yazdım adını dalgalar alıp götürdü .. İnatlaştım dalgalarla .. Ben yazdım onlar kaybetti …
Güçlüydüler vazgeçtim .. Parmaklarımın arasından suyun geçip gitmesini izledim ..
Büyüdükçe gemilerin .. vapurların .. kayıkların arkasında bıraktığı köpükleri izlemeye başladım … Geçtikleri yerde bıraktıkları izlere.. Sonra kaybolan o izler..
Küçük renkli balıklarım vardı benim .. Dalardım hayallerdeki okyanuslara .. dans ederdim mercanlar-la.
Kaçardım korkunç büyük balıklardan .. Saklanırdım batık gemilerin arasına .. Suyaçizerdim korkularımı.
Zihnimdeki gerçekleri yansıtırdı suyun yüzeyi .. Kendimi okurdum …
Bir gün birisi bulur diye içine mektup yazıp denize bıraktığımız şişeler misali .. suya çizdim hayallerimi … Belki bir gün birisi bulur diye...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver