Konu: Her Telden
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ocak 2022, 23:02   #1082
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Her Telden

O gün yaklaşıyor, ortadan kaybolmaya karar vereceğiniz o gün.
Her zaman bunu düşünüyorum, hala buradayken tadını çıkarmayı unutuyorum.
Bu günün nasıl geçeceğini çok iyi biliyorum, bana nazikçe, belki de biraz pişmanlık ve nefretle, tüm bunların bittiğini, gelişmemiş olmanın bir utanç olacağını söyleyeceksin.
Ve mesajınızı biraz duyguyla okurdum, bedenimin her yerini ele geçirecek, ağırlaşmaya başlayacak ve bana büyük bir boşluk hissettirecek bu duygu. Boğazıma kadar gelip sıkışacak ve gözyaşlarım akmaya başlayacak ve sanki orada kalacakmış gibi yüzümde sürüklenecek.
Biliyorum çünkü bu seninle daha önce çok kez oldu, ama bu sefer yavaşlayacak, daha çok acı çekeceğim.
Tam o anda, bir yabancı haline geleceksin. Zaman duracak ve birkaç dakikalığına hala orada olduğunu düşünmeme izin verecek, sadece tüm bunların doğru olduğunu, rüya görmediğimi anlayacak kadar. Şansın var olmadığına ikna olurdum, çünkü tüm bunlar kötü şans değil, sadece benim kaderim, nasıl sapacağımı bilmediğim bir "başarısızlık".
Bana fırsatım olduğunu söyleyeceksin, ama elbette. Bu kadar kolay olsaydı, ilk fırsatta atlamazdım bir saniye mi sandın, açıkçası. Ama hiçbir yolu olmadığını biliyorum, o gün yavaş yavaş geliyor ve seni sonsuza kadar kaybedeceğimi bilmek beni yiyip bitiriyor ve bunu değiştirmek için yapabileceğim hiçbir şey yok. Kendi düşüşünün seyircisi olmak gibi, zaten boşluğa düşüyorum ve beni kurtaracak paraşüt yok.
Seninle benim aynı şeyleri istemiyoruz. Ama bütün bunlar senin için yeterli olsaydı, sadece bu kadar, biliyorum devam etmek için çok iyi olduğunu biliyorum. Bir gün bitmeliydi, hayatta bazen kaybederiz, bazen kazanırız. Seninle bir sokağın dönemecinde ya da otobüsümüzde göz göze gelmeyi dilerdim, tek istediğim bu çünkü biliyorum ki en çok özleyeceğim şey bu olacak. Bu senin için var olma hissine sahip olmak, hala, bir yerde.
Belki bir gün aynı anda aşık oluruz, unutma, sen özel biriydin, çok özel.
Artık çok geçti, kendi düşüşümün seyircisiydim

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver