Cevap: aSk Defteri 📓
Ve hala icimde .. icimde derinlerde .. kalbimde gizlenen ..damarlarimda oyulmus bi umut var .. Hâlâ bana herseyin yoluna girecegini .. bir gün gercekten düsünerek mutluymus gibi davranabilecegimi söyleyen o kücük sesim var .. Ve tek umudum ..varligimin derinliklerindeki bu kücük titresimin beni motive etmeye devam etmesi ve karsilasabilecegim sorunlarla .. mutlulugum onlarinkinden daha önemli olmasin diye mutlu ve akli basinda bir hayat yasamami engelleyen insanlarla yüzlesmeme yardim etmeye devam etmesidir …
Herseyin yolunda olduguna .. her zaman yanildigimiza inanabiliriz ..
Baskalarinin mutlulugu bizden asla kacmaz .. ama bizimki .. ahhhh bizimkini bulmak cook daha karmasik ... Ta ki sonunda .. ugruna savasmak icin bir neden bulana kadar .. o kıvılcım .. herseyi terk etme istegimizi ortadan kaldiracak .. bizi terk edecek olani hayatimizin dönüstüğü tüm bu karmasaya nasil anlam verilecegibi biliyoruz …Ve eger bir kacis bize erisilebilir görünmüyorsa .. o zaman hatalarimizi … zayifliklarimizi kabul edelim ve bu nadir mutluluk anlarindan yararlanmaya calisalim …
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |