16 Ocak 2022, 17:44
|
#8 |
Çevrimdışı ~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Ece`yi Nasıl Bilirsiniz?
| Feronia Nickli Üyeden Alıntı
|
Ece, konusmasini bilen, efendi, bilgili, saygili biri
Basarilar dilerim
| Bu guzel dusunceler karsilikli
Cok tesekkur ederim durusunu cok begendigim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
| Hena Nickli Üyeden Alıntı
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]`m Sen benim kendime yakın hissettiğim,çok candan,düşünceli,ince fikirli bir o kadar da eğlenceli arkadaşımsın.Gülen yüzün hiç solmasın | Ya canimsin
Amin cok tesekkur ederim :*
Guzel dilekler karsilikli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim )
| eSKueL Nickli Üyeden Alıntı
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi nasıl biliriz iyi biliriz (: Ece de şöyle güzel bir yapı var ağırlaması saygı göstermesi içten samimi oluşu Ece yi Ece yapan en önemli şey tabi ki,"Can" Diye hitap ederim sebebide gerçekten Can dır Ece,Seni tanıdığım için mutluyum güzel insan Rabbim o güzel kalbini bozmasın inşallah,hayatında başarılar diliyorum,her şey o güzel kalbindeki gibi olsun saygılar,sevgiler. | Gercekden de cansin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Cok tesekkur ederim
Ne guzel dostca bakmissin..
Senin de hersey gonlunce olsun arkadasim
Iyiki senide tanidim..
| Seyra Nickli Üyeden Alıntı
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] forumda duruşunu beğendiğim saygı duyduğum arkadaşlarımdandır. Güçlü kararlı biridir. İrc dünyasında kendini kanıtlamış ve güzel yerlere getirmiştir sitesini. Başarıların daim olsun cnm. 🌺❤ | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim seni Allah icin sevdigimi biliyor ve hissediyorsun ins..
Bazi insanlar ile bir araya gelip sohbet etmeden de muhabbet doguyor
Sende onlardan birisin
Guzel yorumun icin yurekden tesekkur ediyorum ve opuyorum :* @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cok tesekkur ederim guzel insan
| MeftuN Nickli Üyeden Alıntı
|
Samimi içten kadir kıymet bilen deyerli bir dost.O kadar ki mümeyyez bir insan evladıdır.Herşeyin gönlünce olmasını hak eden biri.Hep mutlu ola.
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yillardir kahrimi ceken bi insan olarak hala bu kadar guzel sozler edebildigin icin asil guzel vasiflari sen tasiyorsun..
Cok tesekkur ederim..
Iyiki varsin kiynetli insan..
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |