Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Ocak 2022, 19:07   #1
Çevrimdışı
PySSyCaT
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sağlıklı Tatlı Tarifleri ile Tatlı Krizlerine Son Verin







Sağlıklı Tatlı Tarifleri ile Tatlı Krizlerine Son Verin

Sağlıklı yaşama olan ilgi ile birlikte, katkısız, koruyucusuz ve doğal gıdalara olan talep de artıyor. Sağlıklı yaşam ile tatlı ve atıştırmalıklar arasında bir ters orantı var ancak bu ters orantı ev yapımı katkısız koruyucuz ve sağlıklı tatlılar ile değiştirilebilir.

İşte size tatlı krizlerinize son verecek sağlıklı tatlı tarifleri

Kakaolu Avokadolu Puding (İki Kişilik)

Malzemeler: 1 adet olgun avokado, 1 adet büyük ve olgun muz, kakao

Hazırlanışı: Avokado ve muz blenderdan geçirilir. Sonrasında içerisine kakao eklenir ve karıştırılır. İki kase puding elde edilir. Arzu edilmesi durumunda 1 çay kaşığını geçmeyecek şekilde bal ya da pekmez eklenebilir.

Şekersiz Fıstık Ezmeli Muzlu Pankek

Hazır fıstık ezmesi kullanılmadığı durumda fıstık ezmesi malzemeleri: 100 gram tuzsuz yer fıstığı, 4-5 çorba kaşığı yarım yağlı süt, 1-2 tatlı kaşığı bal, 1 tutam tuz

Pankek malzemeleri: 1 adet yumurta, yarım su bardağı yarım yağlı süt, yarım veya tam muz, 1 çorba kaşığı zeytinyağı, 1-2 çay kaşığı tarçın, çay kaşığının ucuyla tuz, 1 paket vanilya, yarım paket kabartma tozu, tam buğday unu

Hazırlanışı: Yerfıstığı ve süt blenderdan geçirilir. Bal ve tuz eklenir. Kaşıkla karıştırdıktan sonra yine blenderdan pürüzsüz bir kıvam elde edilene kadar geçirilir. Sonrasında bütün pankek malz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]eleri karıştırılır ve boza kıvamına gelene kadar yavaş yavaş un eklenir. Sonrasında ister tavada ister waffle makinesinde pişirilir. Pankek üzerine bir kaşık fıstık ezmesi ve birkaç dilim muz konarak tüketilir.

Kakaolu Yulaf Topları

Malzemeler: 1 yumurta, 1 muz, 3 çorba kaşığı süt, 3 çorba kaşığı pekmez, 2 silme çorba kaşığı keçiboynuzu tozu, 3 su bardağı (240 gr) yulaf

Hazırlanışı: yulaf blenderdan geçirilirek un haline getirilir. Muz iyice ezilir ve tüm malzemeler bir kaba konarak tamamen eşit dağılıncaya kadar yoğrulur. Yapışmayan bir kıvam aldığında ceviz büyüklüğünde toplar haline dönüştürüp, yağlı kağıda dizilir. 170 derecede 15 dakika fırınlanır.




TappTaze..

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver