11 Ocak 2022, 14:22
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Doğum günün kutlu olsun * Selale
Ah benim kalbi guzellerim, nasıl da kocaman tebessumler doldurdunuz yuzume, yuregime Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm , canımın icisi kıymetlim. Degerli dilekleriniz icin minnettarım. Kalbinizden gecen tum guzellikler tez zamanda omrunuze nasip olsun. Gonlunuzun ekmegi her daim taze olsun. Nice dogum gunlerine birlikte Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sevgili topragım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , degerli temenni ve narin duanız icin gonulden tesekkur ederim. Bilmukabil olsun insallah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , en kalbi tesekkurlerimle birlikte o guzel yureginize kocaman sevgiler gonderiyorum. Lutfen kabul edin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , kıymetli temenniniz icin tesekkur eder, yureginize kocaman kelebekli bahceler dilerim. Isıltınız bol ve daim olsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , ah o ne guzel, ne bol kalorili poncik bir pastadır oyle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kocaman tesekkurlerimle birlikte, enn buyuk dilimi sevgiyle sizinle paylasıyorum. Kabul buyurmanız temennisiyle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm , ben kelebekleri nedendir bilmem ki cok severim. Dilerim onlar kadar renkli yasamak nasip olur ancak onlar kadar kısa olmaması duasındayım. Gonul bahcenizin rengarenk ciceklerle suslendigi bir omur dileyerekten kocaman bir opucukle kucaklıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , kocaman tesekkur ederim. Tum guzellikler gun sonunda tum guzel kalplere yerlessin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , degerli temennileriniz icin cokca tesekkur ederim. O inci tanesi temennileri siz kıymetli gonullerle yasayabilmek umidiyle. En kalbi sevgilerimle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
__________________ En büyük kavgalarımız dudaklarımız arasında olsun; hatta birbirine girsinler, ayırırsam ş*refsizim ! |
| |