Hiçbir şeye geç kalınmaz her şeye yetişilir
Kızma bana...ve ne olur beni anla.
Bir kaç bahar değil, bir kaç ömür de olsa; beklerim derdim sana...
Yalan değildi... beklerdim seni aslında.
Eğer sen; duygulandığın o anlarda yanında olmamı isteyen o adam gibi olabilseydin her anında.
Ve o zamanlarda; aklında ve yüreğinde ayırdığın yeri, yaşamında da ayırabilseydin bana...
Beklerdim seni bir kaç bahar değil, bir ömür de olsa...
Bir kaç güzel şarkı ve bir kaçta şiir...
Yaşanıp bitmiş... belkide çoktan, zamanın "dün" denen örtüsünü altında, silikleşmeye meyletmiş hepi topu o bir kaçta anı uğruna; "belki, bir daha..." yada "belki de bu defa ?..." deyişlerle, o sessiz bekleyişlerin sabahına uyana uyana; meğer ne çok acıkmışım sevilmeye ben yalnızlığımda.
"Sen bir obezsin... sevgiye açlık değil, doymak bilmez bir istek bu seninkisi" derdim ya sana.
Ama bak; yanıltmadı beni yine Ayna; sana kendimi yansıtmışım ben aslında...
Kızma bana...ve ne olur, anla.
"Beklemeyi çok sevdim, seni olduğunda... "
O kadar ki; acı bile bir zaman oldu ve artık tatlı gelmeye başladı bana. Ama can; maraziydi bu aslında...
Benim acı ile beslenmeyi daha fazla sürdüremeyecek kadar aydınlıkta hala bir yanım; bu kadın sana hala aşıkta olsa...
İki yürek, iki beden ve iki zihinin beraberliğinden elde edilen; kaç olmalı?
Eğer; aşksa yaşanan: sonuç BİR etmeli derim sana...
Yok, bu ikilileri bir arada tutan; tutkuysa.... hani şu anlık olan.
Bak o zaman; İKİ olarak kalacaktır hep, bu işlemde bulunacak olan.
Ya taraflardan biri Bir'in, diğeri İki'nin peşindeyse...
Ya ne olacak o zaman?
Ahh o İki lerden çok var be can.
Bana bundan böyle şart olan; iki ile başlanıp, birde buluşulan bir aşk yaşamam.
Birbirinin hiç bir şeyi olarak başlanan ve zamanla her şeyi olduğuna tanıklık edebileceğim, bu denli ben ve benden olan bir aşksa eğer bu yaşanan; bu defa seni unutacağım inan...
"Benden bu kadar" dediğimde sana, belki inanmamış ve kızmıştın sen bana
Ama her ne kadar ;* " hiçbir şeye geç kalınmaz, her şeye yetişilir" demişse de o sevdiğin şair...
inan geç kalındı bu defa...
Kızma bana...ve ne olur beni anla.
*Mısralar Edip Cansever'in "Mendilimde kan sesleri" isimli şiirinden alıntıdır.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |