Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Ocak 2022, 23:27   #12
Gülümse
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İlqi qösterin...

aLdiana Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"ilqi qösterin " başlığınız yazı imla kurallarına göre editörlüğünüze hiç yakışmamış öncelikle belirtmek istiyorum.
örneğin ; "q" yerine "g" harfi gelmeli.

karşındaki biriyle konuşuyor gibi cümleler olmuş o yüzden amatör sairliğe uygun başlık altında yazılması da tuhaf geldi..
eleştiriye acık olduğunuzu düşünerekten bir emek karşılığı göremedim.
konu içerisinde özet gececek olursam ;
ilgisizlik sadakatsizliktir . ilgi verdiğin kadar karşılığını alır insan .
herkes kendisini görmeli ki karsı tarafın beklentisini bilsin..

Kesinlikle eleştiri yapıcı nitelikli olduğunda buna saygımız sonsuzdur. 😊 Ancak yazım kuralları noktasında, ilk yazmaya başladığım zamanları düşündüğümde çok büyük hatalarım vardı fakat oradaki dostlarım benim yazmaya yeni başladığımı bildiklerinden yazım noktasında çok üzerime gelmediler. Zira yazmayı sevmek zaman içerisinde gelişir ve şekil şartıda bu süreçte düzeltilir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız da yazmaya tutkun, kalemi içten bir arkadaşımız ama daha editör rankını yeni aldı. Yazıların olmazsa olmazı duygudur; bunu yeterince sunmaya başladığı zaman şekil şartlarını da yerine getirmeye başlayacaktır.

Sizin de bu anlamda ona yıllardır editörmüş gibi yüklenmemenizi umuyorum -ki burası saygı çerçevesinde, gönlümüzden geçen paylaşımları yapabilmek için var olan bir platform- gerçek birer editör gibi paylaşım yapmalarını beklememiz onlara sunmak istediğimiz rahat ortamı bozar.

Belki editör değilsiniz ve normal bir okursunuz ancak, eleştirme hakkına biz de benzeri hataları yapmıyorsak sahip olabiliriz. Oysa gördüğüm kadarıyla yazım hataları sizde de fazlasıyla mevcut. Kısaca editörlerimizin üzerine fazla gelmeyiniz, insanlar korkutularak değil teşvik edilerek daha iyi yerlere gelirler..😊

Saygılar^^

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
...ruhun şarkı söylerse, hayat seni mutlaka dansa kaldırır...

Konu Gülümse tarafından (07 Ocak 2022 Saat 23:30 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver