Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2022, 23:56   #16
gulbeseker
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: GöNüLdeN DöKüLenLeR..

Bilimsel aciklamalara gore sen birini surekli dusundugunde oda seni dusunur olurmus..yada ansizin birinin aklimiza surekli dusuyo olmasi onun bizi dusundugu anlamina geliyormus.Ve hatta buna kuantum yasasi demisler ki buda zihnin enerji alisverisi anlamina geliyormus..
Yani gecenin bi yarisinda kafami yastiga koydugumda ansizin aklima gelen kisi beni gercekte boyle birsey varmi dusuncesine itti.En azindan anladimki bu dusuncede olan tek degilmisim bilim buna bir aciklik getirmis ..hadi bakalim ne demisler ..

Sürekli birini düşünmek karşılıklı mıdır*diye sorulduğunda bilim buna Kuantum Düşüncesi ile yanıt veriyor. Evet, sürekli birini düşünmek aslında karşılıklıdır. Çünkü biz ne zaman düşünmeye başlasak evren o düşünceyi bizim için gerçekleştirmeye çalışıyor. Biz farkında olmadan aslında sürekli düşüncemizde olan şeyler evren tarafından bize armağan edilmek üzere hazırlanıyor.

Kuantum düşüncesinin temelinde çekim yasası yatıyor. Bu yasaya göre iyi düşünürsen iyiyi, kötü düşünürsen kötüyü kendine çekiyorsun. Aslında tüm zihinler bir enerji alışverişi içerisindedir. Ve siz odaklanarak birini düşündüğünüzde o kişinin bilinçaltına yayın yapıyorsunuz. Bunu bilerek düşüncesini yönlendirmeyi başarabilen insanlar düşüncelerine karşılık alabiliyor. Böylece*sürekli birini düşünmek karşılıklı mıdır*sorusuna bilimsel olarak evet yanıtı veriliyor.
Alinti

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver