Cevap: < Kalbim.Net > ve < Geveze.Org > Sunucu Sahibi - Eternity ile Röportaj
| Hasan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | <ReSeT> Merhaba Eternity, Nasılsınız? <ReSeT> Roportaj teklif'imizi ZORLA kabul edip bize güzel bir söyleşi sundugunuz için teşekkür ederim. ( Eternity ) <ReSeT> Son birsey daha söylemek istermisiniz burdan IRC kullanıcılarına ? <Eternity> Rica Ederim. <Eternity> IRC'e girmeye devam edelim. <Eternity> Saygı Sevgi ve Selametle. <ReSeT> Bende IRCForumlari.Net kullanıcıları adına size teşekkur eder, başarılarınızın devamını dilerim. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- |
| Hasan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Söylesi Arasında Eternity İle Bir Görüştüm ve IF Forumunda ( Geveze.Org - Master - Eternity ) Bir Antipati Oldugunu Dile Getirdim Kendisine.
Yani Herkes Onlara Yazıyor Ama Cevap Alamıyorlar Aslında.
Bunu Kendisine Anlattım ve Kendisinin Verdigi Cevabı İleteyim Size. <Eternity> Yaklasık 2 Yada 3 sene'dir IRCForumlari.net şifremi hatırlamıyordum. <Eternity> Yazılanlarıda gerçekten görmedim haberimde yoktur. <Eternity> Ama yazılanları okudum şuan ve gerçekten bizimle alakasız konulardır. <Eternity> Ama cevabım gerçekten klasik gelecek sizlere. <Eternity> Ben herkesin fikrine saygı duyarım herhangi bir rahatsızlığım yoktur, sonuçta eleştirilmek iyidir. <Eternity> Tr'nin user bakımından en büyük sohbet sunucusunun bir ortağı olarak gerekli cevabı verdiğimi düşünüyorum. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Röportaj (söyleşi) süperdi, zevkle okudum !
Congratulations - Good luck ... <@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]> + <@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]>
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |