Elmalı Bisküvi Topları Tarifi İçin Malzemeler
1
paket
pötibör bisküvi
(kırılmış)
2
adet
rendelenmiş elma
(kırmızı)
1
su bardağı
dövülmüş fındık
1
tatlı kaşığı
tarçın
Üzeri İçin:
1
çay bardağı
çikolata sosu
1
yemek kaşığı
antep fıstığı
Elmalı Bisküvi Topları Tarifi Nasıl Yapılır?
Geniş bir kaseye dövülmüş pötibör bisküvilerini, rendelenmiş kırmızı elmaları, dövülmüş fındık ve tarçını ekleyip
hamur kıvamına gelene kadar yoğurun.
Hamur kıvamına gelen harçtan cevizden biraz daha küçük toplar yuvarlayıp, yaklaşık 1,5 saat kadar buzdolabında bekletin.
Buzdolabında soğumuş olan bisküvi toplarını servis tabağına dizin.
Üzerine çikolata sos ve Antep fıstığı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
(Alıntı)