Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Aralık 2021, 22:39   #14261
Latte
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

KaraKule Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] moderatör oldu ya bu forum iflal olmaz artık tam ısınmaya başlamıştım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ponçik kalbimi kırdın su an
) Moderatör değilim yahu ısınmaya devam et sen ))

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:39 -->-> Daha önceki mesaj 22:38 --

...Gülümse... Nickli Üyeden Alıntı
Valla kpss kursu ingilizce kursu derken evin yolunu unuttum cancazım iyi olmaya çalışıyorum bugün seni görünce bir sesleneyim dedim ne zamandır kanala uğrayamıyorum :d Hep iyi ol sen

Sen de hep hep iyi ol canım. Evet hiç denk gelemedik.
Allah kolaylıklar versin :*

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver