Köz Biberli Tavuk Salatası
Köz Biberli Tavuk Salatası Tarifi İçin malzemeler Tavuk için - 4 adet baby tavuk göğsü
- 1/2 bağ dereotu (İnce kıyılmış)
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı tuz
Salata için - 8 yaprak marul (Elle kopartılmış)
- 4 adet kırmızı biber (Közlenmiş)
- 2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
- 2 yemek kaşığı taze limon suyu
- Tane kırmızı biber
Köz Biberli Tavuk Salatası Nasıl Yapılır? - Tavuğu zeytinyağı ve tuz ile marine ederek 15 - 20 dakika dinlendirdikten sonra döküm tavaya alın ve her iki tarafını 2,5 dakika pişirin.
- Ocağı kapatın ve tavaya dereotunu ilave ederek harmanlayın. Daha sonra tavanın ağzını kapatın ve 5 - 10 dakika bekletin.
- Bu sırada servis tabağını hazırlayın. Salata malzemelerini yerleştirip üzerine dereotlu tavuğu koyun. Zeytinyağı, limon ve tane kırmızı biber ile birlikte servis edin.
lezzet Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |