Cevap: Doğum Günün Kutlu Olsun * vioLeta
| PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Dogum gunun kutLu oLsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]’m..
Nice sagLikLi.. mutLu..
ve huzurLu yiLLara SevdikLerinLe Bitanem.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
KaLbinin tutabiLeceği tüm sevgiyLe..
Ve doğum günLerinin getirdiği mutLuLukLa..
Gerçekten özeL bir gün geçirmeni diLerim..
Sen her şeyin en iyisini hak ediyorsun..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
GuzeLLikLer En guzeLini..
MutLuLukLarin en MutLusunu..(boyLe bi keLime varmi onuda biLmiyorum ama anLa ne demek istedigimi..;-) )
Herseyin En’ini diLerim sana guzeL yurekLi İnci’tanem benim..
Seni Seviyorum Canim benim..
İyiki dogdun Sen.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| Canımın içi kuzum benim
Ennnn güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bana dilediginin kat kat fazlası senin olsun inşallah.
seni çokkk seviyorum elma şekerim :$$$$$ iyi ki varsın çok sağol
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|