Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Aralık 2021, 00:02   #1
diShy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Doğum Günün Kutlu Olsun * vioLeta

İyi Ki Doğdun Adminiçem
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
😇

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ‘m Kızıl Afetimmmmm

Geçen sene dilediğim tüm güzel dileklerin kat ve kat fazlası bu yıl yeni yaşında seninle olsun fıstığım..

Artık taze bir mezun olarakkk ; hayatın bundan sonraki evresi sana bu zamana kadar ki kısmını aratmasın , gün geçtikçe neşeyle çoğalarak sağlık ve sıhhatle geçireceğin nice mutlu senelerin olsun ..

Her doğum günü yeni maceralara atılacağın günün ilk adımıdır. Umuyorum ki yeni maceraların sana yalnızca mutluluk ve huzur getirir…

İyi ki varsın diyorum her zaman elim ayağımsınnnn sen olmasannn napardıkkk , hep ol 😍
Forumun kalbisinn

Her zaman yanımda olmandan çok mutluyum kalbin gibi yüzün gibi güzel geçsin bu yaşın..

En az ojelerin kadar renkli bir yıl diliyorum sanaa

Üzüntülerini bir kenara bırakacağın, mutlulukları ve sevinçleri her dakika yanında olup seni yalnız bırakmayacak bir yıl dilerim. Umarım önümüzdeki 365 gün boyunca yüzün güler ve hayatında neşe hiç eksik olmaz..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..

Konu diShy tarafından (06 Aralık 2021 Saat 00:13 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver