01 Aralık 2021, 03:02
|
#32 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Nice Mutlu YıLLara Ece`mmmm
Canim benim..
Cok cok cok tesekkur ederim..
Tum guzel temennilerini paylasalim olurmu.
Ve hep varol hayatimda.
Kiymetli bacim seviyorum seni cok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cok tesekkur ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Saglik mutluluk diliyorum sanada Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mutlu ettin mutlu ol ins.. Guzel insan..
Guzel temenniler icin cok tesekkur ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cok tesekkur ederim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Amin insAllah
Forumun olmassa olmazi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen hep varol Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Cok tesekkur ederim..
| Jkl Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Sevgili Ece , doğum gününmüş öğrendim bu gece,
Yaşananları anlatalım dersen hayatında aslında tek bir hece,
Kimi güler ,kimi ağlar kimi dalar gider yüreğimiz sessizce ,
Okadar kısa ki aslında dünya ,belkide 1 gecelik eğlence .
Şirin papuçlarının dama atıldığı güne anlat gönlünce ,
Hani teslim olduğunda ilk kez ,kalbini yerinden oynatan sevince,
Sakıın korkma , sarıp sarmalamasından seni , aşkın sinsice,
Bir günü de bir ,bin günü de bir ömrün, aynalara gülünce ..
nice senelere .. doğaçlama şiirim içinde çok özür Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. daha iyisini yapabilirdim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ama gönlünün genişiliğine sığınıyorum . sürçi lisan ettimse affola..
Jkl ben SARP olan Jkl Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Koca yurekli adam..
Guzel dost..
Yine dokulmus yuregindeki guzellikler ortaya.
Cok tesekkur ederim..
Iyiki varsin.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] amin..
Cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Eksik olma ins...
Gecenin bu saatinde supriz oldu bu..
Cok mutlu oldum..
Sizlerde en az benim kadar mutlu olun insAllah..
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|
| |