Cevap: aSk Defteri 📓
Uyuyamiyorum yine ..Yanimda uykusuzluk nöbetcim …. Beni hep uyanik tutacak güya … Kim verdi ona bu görevi … Söylemiyorda …Uyumak istedigimi biliyorda …Bunun icin ne kadar mücadele ettigime tanik oluyor. Ama coook acimasiz … yayiliyor bütün bedenime yorgunlugum …Sabah sabah yine doktordayim … Günaydin diyor neden geldigimi bile bile …Bana günaydin degil doktor bütün gece karanliktaydim yine ondan bir önceki gece … bir önceki gece …Uykusuzluklarim acik renk … Sabahi bekliyoruz birlikte …Ben yine yorgun gündeyken uykum mutlaka bir yerde uyuyordur gizlice …Biliyorum da … nerede uyuyor bir tek onu bilemiyorum … Mutlaka gizli bir yeri vardir … Ama bulacagim onu …neden geceleri benimle paylasmadigini ögrenecegim … Bunun icin doktor bana bir uyku ilaciverin …ondan habersiz …Tuhaf tuhaf bakti doktor … Yatmadan önce kitap okuyun dedi … Ama onlar da benimle uykusuz kaliyor … sonra bana cook kiziyorlar …kitap kahramanlari Birak artik bizi sayfamda uyuyacagiz diyorlar …
Peki Ilik sütü denediniz mi ya da bitki caylarini …? diye devam ediyor doktor …Uykusuzlugum icin geldigim doktorun bu kadar kisa boy oldugunu yeni fark ediyorum … Ruhlar da bedenle orantilimidir acaba … ?
Ruhu ne kadar büyüktür bir insanin ..? Kalbi yumrugu büyüklügünde olan insanin ruhunu düsünüyorum …Benim ruhum minicik olmali …Yumruk yapinca kalbim minicik geliyor elime … Bu kalp bunca uykusuzluga dayanirmi … ? Bi an bi Sessizlik.
Denediniz mi .. ? Neyi ..?
Bitki caylarini …
Aaaaaa evet ben bütün gece tarlalarda dolasiyorum …Dikenli …dikensiz …yapraklari her renkte bütün otlari …hepsini kucak kucak topluyorum …
Ama ben uyuyamiyorum …
O kadar keci .. kuzu .. koyun varsa onlar uyuyorlar onlari rahat uyusunlar diye saymiyorum bile …
Sizin uykudan önce ruhunuzu dinlendirmeniz gerek diyor bu seferde … hic bir psikologa gitmeyi düsündünmü diyor bunlari dedikten sonra ben olsam bende psikolog tavsiye ederim ..
Peki bu psikolog ruhlari muma cevirirmi …
Muma ceviriyorsa yakiyor yani … Kokulu otlardan sonra mum kokulu ruhum olacak … yanar yanar *biterim … güzelmis diyorum … … bitince uykusuzlugumda bitecek … görsün bakalim … Mum olmak iyi gelebilir … Muma cevirecegim onu derler ya … tehdit vardir bir sekilde iste ben de öyle diyecegim … … Mum edecegim seni uykusuzlugum .. Günaydin diyor gün icinde baska bir doktor … Size günaydin olabilir ama benim gecelerim güne zor variyor … uyuyamiyorum diyorum … Niye uyuyamiyorsunuz …?Ben de bunu sormak icin buraya size gelmistim niye uyuyamiyorum …?Tuhaf tuhaf bakan doktordan sonra tuhaftan öte deli gibi bakan bi doktor ..
Hafiften ürküyorum ... Burda Davaci ben … yanimda olmayan davali uykusuzlugum … Tuhaf bir ücgendeyiz …
Ve bi sesle .. Ruhunuzu acin rahatca diyor … Ruhumu görebilir miyim … acilacak bir kapagi varmidir …?Ruhlar ne giyinirler ..? Hangi renktedirler ..? *Siyah beyaz ..? … Uykusuzlugum … ruhumla bana tuzakmi kuruyorlar … ? Deli bu adam Hayir ruhumu kimselere acmam … sanada acamam tanimadigim mavi gözlü doktor bey ..
Neyse muyane parasini ödeyip odadan disari cikiyorum … simdilik karanlik bitiyor …Günün aydinligi var aksama kadar … Eve gidip ben portakal soyacagim … mis gibi portakal kokar ev … portakali soydum bas ucuma koydum … gel gel uykum gel … ) …kendime ninni soyleyecegim … Derin bir uykudaya dalacagim … en azindan deneyecegim … Sizde naparsaniz yapin …
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
Konu aSk tarafından (30 Kasım 2021 Saat 12:18 ) değiştirilmiştir.
|