Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2021, 13:20   #204
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: aSk Defteri 📓

Merhaba sevgili günlüğüm ❤
Görüyorum ki her zaman ki gibi iyisin … Ben de iyiyim saol …
Bügün evdeyim … ama bir tatil de yapmayi düsünüyorum yakinda ...
Sevgili günlüğüm sana yazarken defalarca yarida birakip … tekrar gelip devam ediyorum …
Böylece sirf sen günlügümü yazdigimda mutlu ol diye nelere katlaniyorum bil …
Bugün hem hava … hem de ortalik sakin … Ben pek sakin degilim … Pazartesi sendromu falan yasamiyorum ..Zatenn hic yasamadim …Pazartesi günleri daha bir dinlenmis … daha bir enerjik basliyorum haftaya … Hafta benimle baslarken sendroma giriyor … ) Ay bugün coook sakacigim …
Sevgili günlük söyle su insanlara … Trafikte daha sakin olsunlar … hele Saygi kavramini unutmasinlar … Suratlarini asmasinlar … Yerlere cöp atmaktan vazgecsinler .. Arac kullanirken cep telefonu ile konusmasinlar …Kirmizi isikta gecmesinler ... Yayalara yol versinler … ne coook sey fark ettim 10 dk icinden ve ne coookk sey istedim demi …. Bütün bunlari nasil yapacak insanlar … Neyse … sen bilirsin günlüümmm Söylemesen de olur … Zaten söylesen de birsey degismeyecek …Beni dinlemeyen seni hic dinlemez …
Hayy yazmaktanda yoruldum bende sevgili günlüümm ben kacar kendine iyi bak olurmu kimseye aldirma sallaaaa amannn

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver