Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Kasım 2021, 08:04   #1
meRy_
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
GöNüLdeN DöKüLenLeR..

..insanlar vardir yalnizligindan şikayet eden .. tek basina hayat mucadelesi vermislerdir.Belkide annesiz babasiz buyumus bir omur gecirmislerdir.Hic kardesi olmamistir belki de ..yalniz kalmistir koca dunyada ona gore
Hep bi hayiflanirya buralara tek basima geldim diyerek .. helal olsun derim onlara güçlü insanlardir vesselam .. ama bazi insanlarda varki cevresi cok arkadasi cok ailesi yanibasinda.. ama ne aciki onca kalabaligin icinde kendi yalnizliginda kalmistir sessizce.. bu daha aci gelir bana yokken yok dersin ama varligin icinde yalnizlik daha acidir bence .. hani dokunursun en sevdgine hissedersinde ruhuna dokunamazsin ya .. yada o seni hissedemez anlamaz ya o daha zor geliyor insana .. iste ozaman donersin kendi karanliginin icinde .. bazen kaybolur yolunu ararsin kendi benligini ruhunu hissetmeye calisirsin .. kendince kendi basina cirpinir durursun .. yalnizligin hikayesi uzundur ilk yazimda derinliklere girmicem tabiki.Ama isin kisasi iste o yalnizlıkda yazmaya baslar insan duysunlar okusunlardan cok kendine kendini duyurma cabasidir belki de .. iste tam da bu noktada kendimi formda buldum.Aslnda belki bi blog acabilirdim ama burda yazdiklarim da ayni hisde olanlarin yuregine daha cabuk dokunurum diye dusundum.Ne bilim belki yorum yaparak yazilarima katkisida olur belki kimbilir ..
Bugun formda ilk gunum ve ilk yazim.Bu başlik adi altinda icimden dokulenleri paylasmak istedim sizlerle.. benide araniza aldiiniz icin simdiden teşekkurlerimi sunarim keyfLe kalin ..
meRy

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver