Cevap: Polis Tarafından Gözaltına Alındı eSKueL
| Hena Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Sahte Pilli Piyango Bileti operasyonunda goz altina alinan yeni bir isim daha cikti : @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Guvenlik guclerinin elebasi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile es zamanli yaptigi baskinda goz altina alinan eSKueL `in evinin bahcesinde ki havuzun altina sakladigi yuklu miktarda sahte dolar ve TL ele gecirildi. Gazetecilerin sorularini yanitsiz birakan eSKueL , "biz onları satmayacaktık. kendimiz yiyorduk. eğitim şart." dedi.
Grubun ele başı olarak gosterilen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise yaptigi aciklamada "Ben tanimam eSKueL falan. Zaten o sitelerde gozukende ben degilim, alin size fotografim; bakin o muyum?!" derken verdigi fotograftaki sahisin kim oldugu anlasilamadi. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
| 🤣🤣🤣Beyfendileri atalım içeri🤣🤣🤣
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|