Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2021, 18:47   #2
Silvia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IF Film Çekerse

Hena Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Güzelsiniz, güzel olduğunuz kadar küstahsınızda..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
iliyorum kuzum.Ama lütfen haddinizi biliniz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanlış birşey mi söyledim öyleyse lütfen affedin.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :Lütfen gidin burdan.

~

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] N'olur gerçeği söyleyin doktor yaşayacak mıyım?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaşayacaksınız ancak..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ancak ne doktor ! Ancak ne?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir daha jelibon yiyemiyeceksiniz..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nayır!n'olamaz!al Allah'ım yaşamak istemiyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Metanetinizi muhafaza ediniz. Allah'tan Umut kesilmez.

~

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aman Allahım, ne kadar mesudum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine ne oldu da gülüyosun kuzum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] galiba mod oliciğim.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Oh ne saadet.

~

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Evlenince pembe panjurlu bir evimiz olacak.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne evlenmesi kız
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pardon replikler karıştı Benim de senin yaslarında bir oğlum vardı evladım.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tanrım, bu resim... bu resim...
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ne resmi
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] pfff bende karıştırdım

~

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]-Aman tanrım, göremiyorum... Göremiyorum.. Kör oldum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gözündeki salatalıkları çıkarırsan görürsün heralde kuzum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]-Görüyorum... Görüyorum..

~~

Yönetmen Kestiiiiiiiiiik 😂😂😂

Hdjjdjdjdkd❤️

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet