Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Kasım 2021, 23:33   #20
diShy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Güneş Hanım , diyeceksiniz 🧚♀

İpek- Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Good Evening Çok Hoş - Zarif Bir Hanım Olaçağı Kesin ! Kültürlü + Deneyimli Bir ''ANNE'' @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Congratulations yoU !
diShy -
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Allah ım Siz Ailesine Bağışlasın, Tüm Kötülükler'den ve Nazarlardan korusun !

Küçük Güneş Hanım Sevgiler... Sana ( Büyüyünce Bu sayfayı Okursun Dilerim !)

~ Aminnn güzel dileklerin için çok teşekkür ederim kuzucum , Rabbim daha güzellerini sizlere yaşatsın 😊

Risque Nickli Üyeden Alıntı
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah darısı biz bekarların başına

~ amin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok sağol (:

SevDa´ Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH Annali Babali büyütmeyi nazip etsin 41kere Masallah cokta süslüyüz

~ yaaa çok teşekkür ederiz aiy evettt kızım bari bana çeksin hoş ben oğlumu da çok süsledim amaaa 🤣😂 😘

Skyder Nickli Üyeden Alıntı
Allah bağışlasın şampiyon.

~ Eyw @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ciğerimm darısı başınaaaa 😇

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver