Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2021, 10:09   #7
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 10 KASIM 1938 SAYGI VE RAHMETLE ANIYORUZ

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bazı kayıplarımız vardır üzerinden yıllar akıp geçse de izi ilk günkü gibidir ve o kayıplarımızın geri gelmeyeceğini yeri asla dolmayacağını Mustafa Kemal Atatürk’ün de öyle çünkü o bu vatan uğruna bu vatan için yola çıkmış yılmadan geri adım atmadan bir çok mücadele vermiş mükemmel bir lider iyi bir komutan güzel yürekli bir insandı.Cumhuriyet için vatan için çıktığı bu yolda bize bir çok güzel değerler bıraktı.Ben bir Atatürk kızı olarak anılmaktan her daim şeref ve onur duyuyorum. Çünkü “ Ağaç büyümüş keselim sözüne bile ağaça dokunmayalım evi biraz daha öteye taşıyalım “ diyebilen bir insan vatanı için canını ortaya koymuş o büyük kumandandan ne nu vatana ne bu vatan evladına iyilikten güzellikten başka hiçbir şey gelmedi.Yüce gönüllü gözleri okyanus gibi bakan Atatürk’üm her daim Nurlarda yat mekanın cennet olsun.Seni rahmetle minnetlee ve saygıyla anıyoruz 😥😥🇹🇷🤍❣

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver