Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2021, 22:58   #1
Gülümse
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güzel Fenomen, Gardiyanların Dikkatini Dağıtıp Annesini Kaçırdı ...

21 yaşındaki Kolombiyalı Instagram fenomeni Aída Victoria Merlano, seçimde hile yaptığı gerekçesi ile tutuklu bulunan 38 yaşındaki annesi Aida Merlano Rebolledo'yu gardiyanların dikkatini dağıtarak cezaevinden kaçmasını sağladı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Sondakika.com'un haberine göre Aida Merlano Rebolledo, 2019 yılında yapılan seçimlerde senatör seçilmesine rağmen hile yaptığı ortaya çıkınca 15 ay hapis cezası verilip cezaevine konuldu. Fakat kızı Victoria, cezaevine getirdiği ipi annesine gizliden verdi. Victoria daha sonra gardiyanların dikkatini dağıtarak kaçmasına yardım etti.

Anne tutuklu olduğu sırada diş şikayeti başlayınca gardiyan eşliğinde dişçiye götürüldü. Orada kızının verdiği iple üçüncü kattan sarkarak pencerenin önünde duran motosiklete binip kaçtı.

Annesine kaçması için yardım ettiği tespit edilen Aida, tutuklandıktan hemen sonra kefaletle serbest bırakıldı. Serbest kaldıktan sonra elleri kelepçeli şekilde çıplak poz veren Aida, annesinin kaçmasına yardım ettiğini itiraf etti.

Annesi daha sonra Venezualla'da yakalanan Aida, kaçış anlarını takipçileri ile paylaştı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

...

ALINTI

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet