Cevap: aSk Defteri 📓
Soyle bir okudum yazilarimi yeniden … Dedim … Ne kadar YAZIK …
Halbuki bir sürü önceligim varken hayatimda … neden bu kadar cook düsünüyorum … ? Sonra baska baska satirlarda … aslinda altlanrinda yatanlari neler oldugunu unutmus oldugumu gördüm …
Hayal KIRIKLIKLARIM … hayata bakisim … , umutlarim … aslinda aSki bilememem …
Hepsi bir yerlerde … ayri ayri satirlarda ama icimde degiller artik ... Tüm SIKINTILARIMI .. korkularimi bir balondan asagi biraktim …. Kimin söyledigini bilmedigim ama artik anlamini bildigim … korkulu bir son … sonsuz korkulardan iyidir … sözünü yasadim ….
Zamanin acilari öldürmesi uzun sürdü … o dogru ama öldüler ….
Öyle aSktan falan da degildi aci cekisim aslinda dogru düzgün aci bile cekmedim ... Galiba insan o kirilma noktasina bir kez geliyor ve bir kez bu kadar cook kiriliyor …. Sonrasi acitmiyor o kadar … Bunuda yasamis oldum … deyip gülüp geciyorsunuz ... icimde heyecan yok galiba ya da heves … Kirilmaktan da korkmuyorum artik ... Sadece olmaz diye düsünüyorum ... Sonra bir balonun icinden asagi biraktigimi hatirliyorum o eski beni …
Simdi … o SUURSUZ ve hatta ruhsuz halin kalmadi .. sen arindin ... Senin icin artik hergün .. yeni hayatina uyandigin birgün ..diyorum …
SAKIN bir daha bu kadar asagi düsme …
Hala biraktigimiz yerde … kurtuldugumuz sandigimiz … eski biz … geriye dönmek cok kolay … Bagimlilik gibi … Bir baksak yine cekecek bizi derinine ama inanislar yalan ….
Degismek isteyene hayatin bir sürü kapisi acik ... Hem yakniz da degiliz …. Bizim gibi hisseden bir sürü ruh … biz orada … Yeter ki oldugumuz yerden kalkalim ve o kapilardab birini acalim ...
Yasimiz … statümüz … egomuz bunlar bizi durdurmasin ...
Ben bir kapi actim ... Binden fazla kapi bana acildi ... Ben kalbimi acacagim … onlarda bana acacak ...
Ben ve benim gibiler oralarda biliyorum … Sizi de bekliyorum.
Korkmayin …
Bir kapi acin ve SAKIN arkaniza bakmayin ….
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |