Cevap: İçini dök!
Morelim cok bozuk, uzgunum. Hayati sorguluyorum dunden beri.
Canimin cani, kiz kardesim dedigim, cocukluk arkadasim.. uzaktan akrabam, rahatsiz.
Gurbet elde, cocuklugumdan beri o vardi. olmayan kiz kardesim gibiydi. Aramizda mesafeler cok oldu ama hep aradi hep beni sordu.
dun gece telefonda aglastik. kalbinin yakinlarinsa tumor bulundu, tam anlayamadim neresinde ama, tek bildigim onun korkusunu hissettigim, ve aklima bin tur kotu seyin geldigi.
Gencecij henuz 37.. yeni cocuk sahibi oldular.
Hayati cok zordu. Dogdugunda, cok sorunlari varmis, doktorlar demis annesine fazla yasamaz.. annesi bazi seylere izin vermemis ve bakmis. Bu yasina kadar gelmis. Cok amaliyatlar oldu, beyninde alet, belinde aletler... ama senden benden daha zeki. Zihinsel sorunlari yoktu ama bedensel sorunlari vardi. evlendi .. onu her sartla seven cikti karsisina.
10 yil cocuklari olmadi. 10 yil..
Hani bazi erkekler var ufak seyi bahane eder gider ya,
eniste, onu asla birakmadi.
10 yil sonra cocuklari oldu. Cocuklari 3 yasinda.
dun gece, uyuyamadim. aklima cocuklugum geldi. Aklima mutlulugumuz geldi.
ve aklima kotu seyler geldi.
Sorguladim hayati, dusundum durdum.
Hayat ne garip, bir gun mutlusun..
Ertesi gun agir imtihan..
Ve her an hersey bitebilir..
Her an olum bizimle
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|