Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2021, 16:48   #6
Joe
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Araştırma: Pfizer-BioNTech aşısı 12-18 yaş grubunda yüzde 93 etkili

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mallarını satmak için 4 ve 5.dozu yaparlarsa şaşmam..

Bu hızla giderlerse Bill Gates den daha zengin olacaklar.. Uğur bey ve Özlem hanım ))

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:48 -->-> Daha önceki mesaj 16:42 --

SheqiL* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biz 4 ü oldukta noldu dışarda almancılar gibi geziyoruz artık

Aşı zorunlu değil diyorlar... Yolculuk yapacam 2 doz aşın varmı ? Stada maç izlemeye gidicem 2 doz aşın varmı ? Hani zorunlu değldi ? Pcr Testi istiyorlar 48 saat zaman veriyorlar.. 1. doz aşımı oldum. İstanbul`dan Ankara ya gidicem 2. doz olmadığım için Pcr testi verdim.. Ankara gittim orda test verdim antalyaya geçtim. antalyada işim bitti Ankara dönerken Test verdim. Ankara dan İstanbula dönerken Test verdim.. 10 gün içinde 4 tane test verdim. İnsanlar bıktı sıkıldı madem zorunlu değil neden yasak koyuyorsun ? Bu yüzden dolayı 2 doz biontech aşısı oldum.. Sistem berbat Aşı falan yapmadan önce insanları kobay olarak kullanmadan önce insanlara antikor testi yapmak zorundasın.. Adamın vucudunda antikoru yüksekse adama aşı yaparsan adamı yamultuyor.. Antikor testi için hastane git senden kaç TL para istiyorlar.. Bozuk düzen içinde insanlar üzerinden para kazananlara Lanet olsun.. ( Not : Aşıya karşı değilim Sistem bozuk.. )

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet