Cevap: aSk Defteri 📓
Ekim…. En sevdigim ay ..
Dogum günüm oldugundanmi … sonbahrin yaklastigindanmi bilmem …Eee ekim ayinda doguncada haliyle bol kutlamali günler beni bekliyor..Sevildigimi bilmek hele …
Ömrümün 35 Yili pilisini pirtisini toparlayio gitcek 17 ekim itibariyle …
Oldukmu 36. ) Bir yas daha yaslandim … ama Aslaaaaa Korkmuyorum yaslanmaktan ...
Evrak yasim 36 olabilir …
Olsun …
Gönül yasim mühim olan ..
O da bazen 18 … bazen 30 …bazen 50 … bazen 70…
Aslinda ben .. hep cook konusup .. bolca dinledigim … sustugum ..ögrendigim yastagim ...
Özgürce aglayip … icmeden sarhos oldugum yastagim ...
Her sözü kulagima küpe yaptigim yastagim ...
Her derdi kalp küpüme gömdüğüm …gönlüme yük olana veda ettigim yastagim ...
Aynadaki suretime kafa tutacak yürekteyim ….
Hatalıysam af dileyecek büyüklükte …
Kimseye kul olmadigim yastagim ….
ben yasiyorum …Sevdiklerimle yasamak .. saglikla yasamak önemli ...
Yas kac olursa olsun daha da mutlu kiliyor beni …
İyiki beni dogurmussun dedigim annem … varligini her an hissettigim babama onunla kahkahalarimi … gözyaslarimi … basarilarimi .. basariksizlarimi …mutlulugumu .. ahhh dedigimde yanimda olan beni kollayan …dertlerime … mutluluklarima ortak olana tessekür ediyorum …
Dostlarim … ailem … umutlarim …hayallerim…derbeder ama beklentisiz hayallerim … güzel anilarim … kötü anilarim …sevdiklerim …sevmediklerim, … varligi ile ömrüme ömür … huzur nese katanlar… Yeni yaslarimda da yanimda olun e miiii …
Büyümek güzel be arkadaslar
Yeni yasim HOSGELDIN …
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
Konu aSk tarafından (15 Ekim 2021 Saat 11:59 ) değiştirilmiştir.
|