Cevap: 18 yaşındaki Aleyna bu notu bırakıp intihar etti! Şoke eden iddia
Yok artık,Okurken bile şok oldum Gerçi günümüzde böyle olaylar sıklıkla karşımıza geliyor Velhasıl o doğru bir tutum ve davranış değil,Resmen evladım yaşında birini kendine artık nasıl ne sözle bilemiyorum Bildiğim tek şey faydalanmak için Yakınlık gösteriyorsun sonra istemiyordum yapıyorsun ki zaten baştan hata hem yaşın büyük hem evlisin hem evladının arkadaşı,Sen başını yasta nasıl koyuyordun Nasıl vicdanın rahat ediyordu evladına eşine bakarken ve Gencecik bir kızın Hayatını hayallerini dünyasını yıkarken,Kaldıki o o kız sana yanaşmış olsa Evladın yaşında kız kendini çekip bir baba gibi bir amca gibi bir abi gibi Nasihat vermen gerekirken ya da gerekeni yapman gerekenken Sen yanlış bir yol seçip yanlış bir tutum içinde Çok büyük bir hata yapmışsın,Tabii ki Karşıdaki kişi konuşamaz öldü değil mi,Şimdi sen hakim karşısına çık istediğini anlat biz de bu adalet sistemi varken her zaman kadınlar suçludur erkeklerin tek gram suçu yoktur,Kadınsan suçlusundur Kravatını takar adliyede mahkemeye çıkar serbest bırakılırsın Fakat unutma ki sen de bir babasın…
Rabbim sizin gibileri ıslah etsin
__________________ ''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de'' Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|