Cevap: Eski sevgilinizin aldığını hala giyer misiniz ?
Aslında bu islerde biraz fıtrat biraz da ayrılma sekli onemli olabilir. Depresif bir ayrılıksa zaten genelde bir takım guzel olmayan sozcukler esliginde alınan hersey kaldırılıp duvarlara carpılır ya da direkt cope atılır. Hatta bir koli yapılıp ici extradan agır baska malzemelerle doldurup karsı odemeli de gonderilebilir :p
Bir arkadasım sevgilisinin kendine aldıgı kupayı kırıp sosyal medya hesabında paylasmıstı, ortak arkadasları aracılıgıyla gormesini saglamıstı. Bunu duyan eski sevgili cok uzulmus ancak bana yapılsa uzulur muydum hic emin degilim. Giyim urunleri zaten kısa sureli kullanıldıgı icin ayrılmadan bile coktan rafa kaldırılmıs olabilir (: Aman ya zaten hediye almıs artık benim olmus dusuncesi de mumkundur hatta yuklediginiz mana ile dogru orantılıdır.
Nihayetinde ben olsam kullanmazdım,eski enerjileri uzaklastırmadan yeni enerjiler donusup gelmezmis ancak kalması beni uzmez ve gecmisi anımsatmazdı ..
__________________ En büyük kavgalarımız dudaklarımız arasında olsun; hatta birbirine girsinler, ayırırsam ş*refsizim ! |