Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2021, 01:11   #213
Monarch
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: IRC aleminde kaçyıldır bulunuyorsunuz? eski yeni herkes yazabilir :)

Hadi bilgisayar kullanmaya başladım desen tamam. bende ilk bilgisayarımı 1997 yılında aldım win95 kuruluydu internetimiz yoktu. 1 yıl kadar atari oynayarak müzik dinleyerek hatta yüzüne bakarak geçti. ilerleyen zamanda buralarda cafeler açılmaya başlayınca bende gitmeye başladım.. bilgisayar bölümünden mezun olan tanıdım abilerimin yanına ara ara gidip oturur onları seyrederdim

hanım kardeşimiz 2015 de foruma üye olup 1996 da irc hayatına başladım demesi bana pek inandırıcı gelmiyor ircd'nin en eskilerinden biride benim. mynetin açılmasıyla kendimizi geliştirdik bugün bir çok irc master'lar mynetten çıkmadır tabi bende öyleyim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

mynetci olan bilir olmayan için söylediklerimin hiç bir anlamı yok ve kapandıktan sonrada irc hayatıma son verdim ara ara buralara gelip giderim. dönem dönem irc açıp kapattım kapatma sebebim mynetteki havayı ve ortamı yakalayamadığım için. ve en önemliside teknik bilginin ortalıklarda dolaşması herkezin coder havasına girmesi bizimde yaşımızın artık kemale ermesiyle irc benim için bitmiştir.

hanım kardeşim fevri davranarak kaçamassın 1996 yılına dair biraz bilgiler paylaşırmısın bizimle.. bir bayanın heleki bir türk bayanın 1996 yılnda irc serverde olması beni şaşırttı..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet