Güzel kardeşim, 86 doğumlusun süper, orta sonda tanıştın IRC ile bu da ok. Orta son 8. sınıf oluyor değil mi? 7 yaşında normal insanlar gibi okula başlasan, 8. sınıfta kaç yaşında oluyorsun ve sene kaç oluyor? 14 yaşlarına denk geliyor muhtemelen. 86'ya 14 eklediğinde sene 96 mı ediyor? Sallamayı seviyorsun onu anladım da matematiğin de mi yok? Şuna 2000 ya da 2001'de başladım de, herkes işine baksın. Ayrıca boş konuşmayı sanıyorum sen yapıyorsun, hesap ortada
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
Tanem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Burada beyefendiler,Kimse kimseye bir şey ispat etmek zorunda değil lâkin çok merak ettiyseniz 1986 doğumlu değilim ve irc tanıştığım da orta sondaydım ve bir kız arkadaşım vasıtasıyla kendimi irc dünyasında buldum .Tanımadığınız insanlar hakkında boş konuşmak çeneyide akıda yorar lütfen bilmeden boş yorumlar yapmayalım keyifli forumlar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |